Se billeder: Nederlag til Akutaaneq Kreutzmann i GOG Arena

Der var meget på spil i lørdagens kampe, og spillerne præsterede godt

Jakob Larsen med endnu en timeout.
Klar til tremeterkast.
Tak for kampen. Skuffelsen i minutter efter efter kampen var stor hos Ribe Esbjerg spillerne.
Kiki Godtfredsen, Nivi Olsen, Milan Olsen og Patrick Frederiksen nød den spændende kamp.
Tak for kampen. Skuffelsen i minutter efter efter kampen var stor hos Ribe Esbjerg spillerne. Knud Fl. LarsenKiki Godtfredsen, Nivi Olsen, Milan Olsen og Patrick Frederiksen nød den spændende kamp. Knud Fl. LarsenJakob Larsen med endnu en timeout. Knud Fl. LarsenKlar til tremeterkast. Knud Fl. LarsenTak for kampen. Skuffelsen i minutter efter efter kampen var stor hos Ribe Esbjerg spillerne. Knud Fl. LarsenKiki Godtfredsen, Nivi Olsen, Milan Olsen og Patrick Frederiksen nød den spændende kamp. Knud Fl. LarsenJakob Larsen med endnu en timeout. Knud Fl. LarsenKlar til tremeterkast. Knud Fl. Larsen

29-27 vandt GOG og det var ikke det resultat, som Akutaaneq Kreutzmann håbede på, da han og de øvrige spillere fra Ribe Esbjerg HH løb på banen inden den meget vigtige kamp lørdag eftermiddag.

Akutaaneq Kreutzmann skiftede før sæsonstarten efter tre år i GOG til Ribe Esbjerg HH. For begge hold var det en meget vigtig kamp, hvis ambitionerne om deltagelse i slutspillet skulle opfyldes. På det her tidspunkt begynder det hele af spidse til, inden det er afgjort, hvilke otte klubber, der kommer videre.

Stor betydning
Fra kampens start var det tydeligt, at der var meget på spil. Angrebene bølgede frem og tilbage.

Der var fine præstationer i både angreb og forsvar. De to målmænd diskede op med mange flotte redninger i en meget lige 1. halvleg. 3-3, 6-6, 8-8, 10-10 og 12-12 inden en pauseføring til GOG 13-12.

2. halvleg
I de første 10 minutter af halvlegen kæmpede GOG sig i front med tre mål. Ribe Esbjerg svarede igen og så var kampen igen helt lige 23-23 blev det, inden det pludselig var Akutaaneq Kreutzmann og gæsterne fra Ribe Esbjerg, som havde momentum og bragte sig foran 24-26 med bare godt fire minutter tilbage af den meget spændende kamp.

Efter en noget tumultagtig afslutning med en dobbelt udvisning til Ribe Esbjerg kunne GOG spillerne efter nogle hurtige mål juble over en 29-27 sejr. Akutaaneq Kreutzmann kom på banen i slutningen af 1. halvleg og spillede 20 minutter af 2. halvleg.

Det blev til et enkelt mål og mange fine assists. Det var i den periode, at Ribe Esbjerg bragte sig foran.

En fantastisk følelse
- Håndbold er et utroligt spil, hvor alt kan afgøres på få minutter. Der mangler fire minutter og vi er kommet bagefter med to mål. Den hele ændrer sig og nu står vi med en meget vigtig sejr, som lige var det, vi kunne bruge. Det er en fantastisk følelse sagde en glad og meget tilfreds Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG umiddelbart efter kampen.

Grønlandsk opbakning
Som så ofte før, var der grønlandsk opbakning til de grønlandske aktører i GOG Arena. Lørdag eftermiddag var flere håndboldlandsholdsspillere på lægterne.

Sejr til Minik Dahl Høegh og Århus Håndbold
Foran 3477 tilskuere i Århus vandt Århus en tiltrængt sejr. 32-27 over KIF Kolding København. Minik Dahl Høegh scorede fem mål.