Se billeder: Minik og Akutaaneq bomber videre

Minik Dahl Høegh med et straffekast
Akutaaneq Kreutzmann forsøger at kmme på skudhold
Jakob Larsen med en timeout
Minik Dahl Høegh i aktion
Jakob Larsen med en timeout Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med et straffekast Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at kmme på skudhold Knud Fl. LarsenJakob Larsen med en timeout Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med et straffekast Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at kmme på skudhold Knud Fl. Larsen

Sidste lørdag i Skanderborg 29-20. Lørdag i GOG Arena 32-27. Og så er der yderligere tiltrængte point på kontoen. Det er turneringsudvalget, der har tilrettelagt det således, at det både i GOGs sidste kamp i første halvdel af grundspillet og nu i første kamp i anden halvdel af grundspillet, var Skanderborg, der var modstanderen. Ligaen holder pause i januar grundet verdensmesterskaberne i Qatar.

Igen strålede Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann. Skanderborg var ellers advaret efter at de begge i Skanderborg scorede mål på stribe. Selv om Skanderborg i perioder dækkede Minik Dahl Høegh meget tæt i perioder, hjalp det ikke.

Kampen var i begyndelsen en jævnbyrdig affære. De to hold fulgtes af. Et par gange var GOG foran med to, men hver gang kom Skanderborg op. Efter 15-14 ved pausen var det et helt anderledes GOG mandskab, der kom på banen. Pludselig stod der 24-18 og så var den kamp afgjort. I slutminutterne fik Skanderborg pyntet lidt på resultatet. 32-27 stod der på måltavlen, da kampen blev fløjtet af.

Godt makkerpar
Minik Dahl Høegh scorede syv mål og Akutaaneq Kreutzmann fem. Deres sammenspil udvikler sig i en rigtig positiv retning. De bliver spændende at følge i de kommende kampe. GOG har et meget hårdt program med fem kampe inden årsskiftet.

Cheftræner Jakob Larsen var efter kampen meget tilfreds og sagde efter kampen til Sermitsiaq.AG:

- Efter en halvsløj indsats i 1. halvleg, fik vi i 2. halvleg vist, at vi er et bedre hold end Skanderborg. Vi spiller en næsten fejlfri kamp med kun fire tekniske fejl. Vi har mange flotte kombinationer i angrebet og også et stort cadeau til forsvaret, som spiller en god kamp og er med til at gøre Søren Haagen i målet rigtig god.

Mere grønlandsk
I 1. division var Angutimmarik Kreutzmann og Nordsjælland Håndbold også i kamp. Nordsjælland Håndbold, der topper 1. division vandt 22-27 over Team Vesthimmerland. Angutimmarik Kreutzmann scorede to mål.