dansk håndbold

Se billeder: Høegh og Kreutzmann skyder GOG til endnu en sejr

GOG fortsætter med at hente vigtige point. Minik Dahl Høegh scorede syv mål og Akutaaneq Kreutzmann fire

Minik Dahl Høegh scorer et af sine syv mål
Akutaaneq Kreutzmann på forsvarsarbejde
Der er ikke noget at gøre. Minik Dahl Høegh må ud i to minutter
Minik Dahl Høegh skyder straffe
Tilfredse og trætte efter endnu en sejr
Der er ikke noget at gøre. Minik Dahl Høegh må ud i to minutter Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh skyder straffe Knud Fl. LarsenTilfredse og trætte efter endnu en sejr Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh scorer et af sine syv mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann på forsvarsarbejde Knud Fl. LarsenDer er ikke noget at gøre. Minik Dahl Høegh må ud i to minutter Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh skyder straffe Knud Fl. LarsenTilfredse og trætte efter endnu en sejr Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh scorer et af sine syv mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann på forsvarsarbejde Knud Fl. LarsenDer er ikke noget at gøre. Minik Dahl Høegh må ud i to minutter Knud Fl. Larsen

Jakob Larsens tropper fortsatte lørdag eftermiddag den imponerende stime af flotte resultater. Resultater, som i de sidste seks kampe har givet 11 point.

Denne gang gik det ud over Lemvig-Thyborøn Håndbold, som hjemme i Lemvig ellers var lige ved at kunne have sikret sig de to point. GOG var nemlig i flere perioder i kampen på hælene. Sikrede sig dog en rigtig arbejdssejr, hvor ikke mindst Minik Dahl Høegh i det afsluttende kvarter trådte i karakter.

GOG spillerne lod sig fra kampens begyndelse ikke mærke af den lange bustur fra Gudme på Sydfyn til Lemvig i Nordvestjylland, hvor vestenvinden også denne lørdag herskede og hvor dagens kampsponsor var fiskekutteren L 920 Tina Jeanette.

Akutaaneq Kreutzmann var fra kampens begyndelse nærmest flyvende og bankede GOGs to første mål ind. 1. halvleg var en jævnbyrdig affære. GOG kunne dog gå til pause med en lille føring 14-16.

2. halvleg
Pludselig var GOG i front 14-17 og det så lovende ud. Glæden var dog kort. 18-18. Akutaaneq Kreutzmann udlignede 21-21. Med 12 minutter tilbage af kampen var GOG noget på hælene og bagud med to 24-22. Det blev 26-24. GOG fik udlignet 26-26. Heldigvis var Minik Dahl Høegh efter et brændt straffekast kommet rigtig i gang og scorede det ene flotte mål efter det andet.

Som i de senere kampe skulle GOG igennem et mindre drama inden sejren blev hevet i land.

31-35 stod der på måltavlen, da de to dommere fløjtede kampen af og så kunne fynboerne igen synge sejrssangen og med god samvittighed begynde på den lange tur med bussen og den ventende velfortjente julefrokost hjemme i GOG Arena.

De 1026 tilskuere, som overværede kampen, kunne ikke lide, hvad de så og mange hastede ud af hallen, inden de to dommere fløjtede kampen af.

11 grønlandske mål
Minik Dahl Høegh scorede syv mål og Akutaaneq Kreutzmann fire.

Cheftræner Jakob Larsen var efter kampen meget tilfreds med de to point, som betyder, at GOG nu for alvor har meldt sig ind i kampen om slutspilspladserne. Aktuelt ligger holdet nummer otte i Håndboldligaen.

- Vi skulle meget igennem i dag. Det lykkedes ikke rigtigt med redningerne, og så begyndte Lemvig-Thyborøn at lugte blod, og kampen kunne sagtens have været vippet til deres fordel på tidspunkter i 2. halvleg, hvor de var i front var noget af det, som Jakob Larsen sagde til Sermitsiaq.AG efter kampen.