dansk håndbold

Se billeder: GOG topper slutspilspulje

GOG vandt for første gang siden 2008 over Aalborg Håndbold

Lasse Kronborg og Minik Dahl Høegh på hårdt arbejde i Aalborg Håndbolds forsvar Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i gulvet. Med nummer 24 Aalborg Håndbolds Olafur Gustafsson Knud Fl. LarsenFrank Mikkelsen med endnu en fornem aktion. Kom på banen, da Aalborg Håndbold førte 19-16 Knud Fl. LarsenJubel på GOGs bænk, da sejren er hjemme Knud Fl. LarsenJakob Larsen kunne notere endnu en flot GOG indsats Knud Fl. Larsenophåndbold er en stor forretning. 600 spisende sponsorer før kampen og næsten 3900 tilskuere på lægterne i Gigantium Knud Fl. Larsen

25-26 stod der på de store tavler i Gigantium i Aaborg, da de to dommere fløjtede GOGs tredje kamp i slutspillet af.

Endnu en gang var GOG med i et medrivende drama, som havde alle de ingredienser, som er med til at gøre tophåndbold så populært, som det er. Onsdag aften i Aaalborg: 600 spisende sponsorer før kampen, næsten 3900 på lægterne og så hjemme i stuerne de mange foran fjernsynet.

Stor betydning
Træner Jakob Larsen vidste selvfølgelig, at hans hold skulle på en stor opgave.

I stedet for at ankomme en god times tid før kampstart efter fire timer i en bus, som GOG plejer at gøre, blev det besluttet at køre hjemmefra i så god tid, at der syd for Aalborg kunne blive tid til at spise en frokost sammen, få hvilet lidt og få gået en god tur i de smukke Rebild Bakker.

Det skulle vise sig at blive en god beslutning.

Se billeder: GOG i nyt drama

Flot 1. halvleg
Som så mange gange tidligere åbnede Minik Dahl Høegh scoringen. 1-0. GOG havde i en periode overtaget.

Minik Dahl Høegh bragte med sit andet mål GOG foran med tre. 2-5. Efter store redninger af Søren Westphal i Aalborg målet kom Aalborg Håndbold tilbage. 6-7, 6-8 og så Minik Dahl Høegh igen 7-9. I GOG målet storspillede norske Espen Christensen og på straffe bragte GOG sig foran 7-12.

I de sidste minutter af halvlegen sjuskede GOG spillerne med nogle lette bolde og så var Aalborg Håndbold med igen. Pausestilling 10-12.

Se billeder: Flyvende start i slutspillet

Medrivende 2. halvleg
En dårlig GOG periode med udvisninger, boldtab og brændte oplagte muligheder betød, at det pludselig var Aalborg Håndbold, der var i front. 16-14 og 18-15.

Det var pludselig blevet svært at få spillet til at hænge sammen. Det skulle blive værre endnu. Jakob Larsen tog endnu en timeout. Der var spillet 12 minutter. Skiftede Frank Mikkelsen ind i målet. Umiddelbart efter et direkte rødt kort til GOGs norske stregspiller Henrik Jakobsen. Advarsel til Jakob Larsen.

Læs: Jakob Larsen forlænger med GOG

De medrejsende 50 GOG tilhængere frygtede det værste. Skulle det virkelig igen blive Aaalborg Håndbold, der trak det længste strå? To hurtige opløb, hvor Kasper Kildelund scorede sikkert, fik igen GOG tilbage på vindersporet. I de sidste 15 minutter fulgte træner Jakob Larsen og hans mandskab den sædvanlige gyserdrejebog. 19-19.

Og så igen GOG i front 19-21. Med fem minutter tilbage 22-24. 23-25 blev det, inden GOG-truppen kunne juble over slutresultatet 25-26.

Minik Dahl Høegh scorede fem mål og spillede igen en stor kamp selv om nogle boldtab trækker karakteren ned. Andreas Holst Jensen GOG topscorer med ni mål. Igen var der store præstationer af de to målmænd Espen Christensen og Frank Mikkelsen.

Læs: Akutaaneq Kreutzmann forlader GOG

Hver kamp er en finale
Træner Jakob Larsen var naturligvis glad og tilfreds med resultatet.

- På et eller andet tidspunkt skulle vi jo slå dem. Det vidste jeg. Heldigvis skulle det være nu. Det så godt ud, da vi førte ved pausen og selv da vi kommer nogle mål bagefter i 2. halvleg, troede vi stadigvæk på, at vi kunne vinde. Vi holdt op med at løbe i en periode i 2. halvleg. Derfor vi kom de foran. Vi får så igen skruet tempoet i vejret. Løber fra dem og vinder en relativ sikker sejr.

- Jeg har hele tiden sagt, at i slutspillet er hver eneste kamp en finale slutter Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG

Så gælder det KIF Kolding København
GOG spillerne holder en fortjent fridag i dag torsdag. Ser video og evaluerer kampen i morgen. Træner så intenst lørdag, mandag, tirsdag og onsdag inden kampen hjemme i GOG Arena Kristi Himmelfartsaften torsdag 5. maj.