slutspil i Danmark

Se billeder: GOG tog sidste stik med topscorer Minik Dahl Høegh

Minik Dahl Høegh scorede otte mål i GOG sidste kamp i slutspillet om det danske mesterskab

Minik Dahl Høegh på vej med endnu et mål
Akutaaneq Kreutzmann med en afslutning
Jakob Larsen klar med en udskiftning
Minik Dahl Høegh i fin balance, og endnu et mål er på vej
Jakob Larsen klar med en udskiftning Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i fin balance, og endnu et mål er på vej Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu et mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med en afslutning Knud Fl. LarsenJakob Larsen klar med en udskiftning Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i fin balance, og endnu et mål er på vej Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu et mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med en afslutning Knud Fl. Larsen

GOGs rolle i slutspillet var udspillet inden kampen søndag aften i Herning mod HC Midtjylland. Selv om det undervejs kneb meget lykkedes det i kampens slutfase for et skadesplaget og godt kæmpende GOG-hold at hale en smal 28-29 sejr hjem. En sejr som man i GOG-lejren var rigtig glade for.

Resultaterne i slutspillet har ikke været, hvad fynboerne drømte om. Spillet har været for svigende. Flere af nøglespillerne har været skadet og ikke mindst slidte af det hårde kampprogram. Bortset fra et uafgjort resultat på hjemmebane mod netop HC Midtjylland er det blevet til to nederlag til Bjerringbro-Silkeborg og to til Aalborg Håndbold. Med sejren over HC Midtjylland bliver GOG nummer tre i slutspilspulje to og nummer seks i ligaen.

Se billeder: GOG i endnu et knebent nederlag

Fornemt comeback
GOG spillerne var hele følelsesregisteret igennem, inden de kunne juble over sejren. Efter en meget lige 1. halvleg, som sluttede med en lille føring 14-13 til hjemmeholdet, kom GOG dårlig fra start i 2. halvleg.

Midtjyderne vandt de første fem minutter 4-1 og var foran med fem 21-16, inden GOG-træner Jakob Larsen med en timeout fik vendt kampen og efter 19 minutter fik nulstillet kampen 22-22. I slutfasen havde GOG rimelig styr på begivenhederne. Var foran med både to og tre mål og endte med at vinde med et enkelt mål 28-29.

Se billeder: GOG faldt med ære i vigtig kamp

GOG havde faktisk tabt
Cheftræner Jakob Larsen kunne efter kampen ikke skjule, at det var perfekt at slutte sæsonen af med en sejr.

- Det var lige, hvad vi trængte til. Vi var bagud med fem og havde faktisk tabt, da der pludselig er nogle ting, der lykkedes. Vi fik scoret nogle hurtige mål. Vores normale tredjemålmand, Mike Jensen, har mange fine redninger. HC Midtjylland begyndte at lave fejl, og så vendte kampen totalt. Vi slutter som nummer seks i ligaen, og det er godkendt, siger Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG.

Topscorer med otte mål
Minik Dahl Høegh spillede sin bedste kamp i flere uger og scorede otte flotte mål og var sammen med Tobias Møller topscorer.

- Det gik fint i dag (søndag, red.). Jeg har været og er stadig plaget af en overbelastet skulder. Den er blevet scannet og heldigvis er det noget, som med en fornuftig træning kan trænes væk. Derfor skal jeg nok nå at blive helt klar til landskampene i Nuuk i juni mod Danmarks U21-landshold.