dansk håndbold

Se billeder: GOG med europæisk succes

GOG er kommet fint fra start med sejre i de to første puljekampe i ottendedelsfinalerne i den europæiske turnering EHF CUP

GOG spillerne kunne igen synge sejrssangen
Frank Mikkelsen og Jakob Larsen følger slagets gang fra sidelinjen
GOGs danske landsholdsspiller Niclas Kirkeløkke havde mange fine aktioner
Der var mange hårde dueller. Her Torsten Laen i klammeri med modstanderne
GOGs danske landsholdsspiller Niclas Kirkeløkke havde mange fine aktioner Knud Fl. LarsenDer var mange hårde dueller. Her Torsten Laen i klammeri med modstanderne Knud Fl. LarsenGOG spillerne kunne igen synge sejrssangen Knud Fl. LarsenFrank Mikkelsen og Jakob Larsen følger slagets gang fra sidelinjen Knud Fl. LarsenGOGs danske landsholdsspiller Niclas Kirkeløkke havde mange fine aktioner Knud Fl. LarsenDer var mange hårde dueller. Her Torsten Laen i klammeri med modstanderne Knud Fl. LarsenGOG spillerne kunne igen synge sejrssangen Knud Fl. LarsenFrank Mikkelsen og Jakob Larsen følger slagets gang fra sidelinjen Knud Fl. Larsen

Først på udebane en overraskende 32-36 sejr over det franske storhold Saint-Raphaël Var Handball og lørdag aften hjemme i GOG Arena 32-27 over RD Riko Ribnica fra Slovenien i en kamp, hvor GOG især i 1. halvleg spillede rigtig flot.

Kampens gang
Der blev i kampens begyndelse brændt nogle meget store muligheder i begge ender af banen. De to målmænd slovenernes Perovsek Jost og GOGs Espen Christensen diskede op med den ene redning flottere end den anden.

Scoringerne kom dog i gang. Efter 3-3 trak hjemmeholdet fra. Det blev 8-5, 11-8 og 16-9. Slovenerne kunne i denne periode set ikke dæmme op for hjemmeholdets meget underholdende og flotte spil.

Kontraspillet var i højeste gear og de lidt mere tunge slovenske spillere havde stor problemer med at følge med. Ikke mindst sammenspillet mellem de to norske sølvvindere fra det netop afholdte verdensmesterskab i Frankrig Gøran Søgard Johannesen og Magnus Jøndal fungerede optimalt.

Pausestilling 19-10.

Mere med efter pausen
Slovenerne kom ud efter pausen med god energi. Nu skulle der bestilles noget.

De spillede meget kontant og til tider lidt brutalt i forsvaret. GOG spillerne slog sig på modstanderne og det hurtige spil fra 1. halvleg blev slået i stykker. Ganske langsomt begyndte RD Riko Ribnica at hale ind på GOGs forspring.

24-17, 26-21 og med 10 minutter tilbage af kampen 29-24. Det blev 30-26 med fire minutter igen. Da de to russiske dommere fløjtede kampen af stod der 32-27 på måltavlen og så kunne sejrssangen igen blive sunget.

Tobias Møller var topscorer med ni mål heraf hele syv på straffekast. Landsholdsmålmanden Frank Mikkelsen var på banen for GOG i en periode i 2. halvleg.

Tilfredshed i GOG-lejren
Træner Jakob Larsen var selvsagt meget tilfreds med de to point. Fire point i den svære pulje efter de to første kampe er mere end godkendt.

Søndag eftermiddag tørner de to andre hold i puljen Füchse Berlin og Saint-Raphaël sammen i Berlin. Nummer et og nummer to i gruppespillet fortsætter i kvartfinalen.

- Vi vandt på en utrolig koncentreret indsats i 1. halvleg. Desværre kommer vi lidt i problemer i 2. halvleg, da de begynder at spille endnu mere kontant, sagde Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG efter kampen og fortsatte:

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer på hårdt arbejde i returkampen i en fyldt hal i Slovenien, hvor der sandsynligvis vil blive spillet endnu mere med musklerne, end det vi så i dag.

Akutaaneq Kreutzmann på besøg i GOG Arena
GOG skal spille to kampe i den kommende uge. Torsdag pokalkamp i København mod IF Stadion fra 2. division og lørdag kommer Ribe-Esbjerg HH med Akutaaneq Kreutzmann til Sydfyn.

For begge klubber er der meget vigtige point på spil i kampen om at komme med i slutspillet.