Se billeder: Flyvende GOG vinder vigtig kamp

De spisende sponsorer er tæt på begivenhedernes gang
Højt at flyve - dybt at falde. Akutaaneq Kreutzmann i gulvet efter en hård tackling
GOGs topscorer med ni mål Andreas Holst Jensen
GOGs trænerteam. Assistenttræner Mathias Albrektsen og cheftræner Jakob Larsen
Højt at flyve - dybt at falde. Akutaaneq Kreutzmann i gulvet efter en hård tackling Knud Fl. LarsenGOGs topscorer med ni mål Andreas Holst Jensen Knud Fl. LarsenGOGs trænerteam. Assistenttræner Mathias Albrektsen og cheftræner Jakob Larsen Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann i vanlig stil Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i hård kamp med HC Midtjyllands nummer 18 Kristian Gjessing Knud Fl. LarsenDe spisende sponsorer er tæt på begivenhedernes gang Knud Fl. LarsenHøjt at flyve - dybt at falde. Akutaaneq Kreutzmann i gulvet efter en hård tackling Knud Fl. LarsenGOGs topscorer med ni mål Andreas Holst Jensen Knud Fl. LarsenGOGs trænerteam. Assistenttræner Mathias Albrektsen og cheftræner Jakob Larsen Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann i vanlig stil Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i hård kamp med HC Midtjyllands nummer 18 Kristian Gjessing Knud Fl. LarsenDe spisende sponsorer er tæt på begivenhedernes gang Knud Fl. Larsen

Lørdagens ærgerlige nederlag til Mors-Thy skulle revancheres, da Jakob Larsens mandskab tirsdag aften løb på banen i Herning Messecenter til de to holds sidste kamp i første halvdel af sæsonen.

I forhold til opgøret mod Mors-Thy var det et forvandlet GOG mandskab, som tilskuerne og tv-seerne fik at se. 27-34 stod der på måltavlen, da de to dommere fløjtede kampen af.

Mange mål
Ni mål efter bare ni minutter og GOG i front 4-5. HC Midtjylland var med til 7-7. Det var tydeligt, at GOG spillerne var kørt til Herning for at løbe hurtigt. Akutaaneq Kreutzmann var i kampens indledende fase flyvende.

Tre mål blev det til i de første 10 minutter. GOG udbyggede i hele 1. halvleg føringen. 8-13, 10-15, 13-20 inden kampens topscorer med ni mål Andreas Holst Jensen i halvlegens allersidste sekund bragede GOG foran 13-22. 35 mål på 30 minutter. I store perioder rigtig flot GOG spil.

2. halvleg
Efter små syv minutter havde HC Midtjylland reduceret til 18-24. Træner Jakob Larsen smed timeoutkortet. GOG skulle forsøge at komme tilbage på sporet. Og det lykkedes. Selv om holdet igen havde problemer med at score på straffekastene.

Minik Dahl Høegh med to mål i streg. 18-25 og 18-26 med 20 minutter tilbage af kampen. Det burde ikke kunne gå galt. Og det gjorde det heller ikke. Selv om GOG spillerne i de sidste minutter havde svært ved at bevare koncentrationen, vandt holdet en meget sikker sejr 27-34.

Akutaaneq Kreutzmann scorede seks mål og Minik Dahl Høegh fire. GOG er igen med i toppen i en utrolig tæt liga.

En anderledes hal
Efter kampen var der naturligvis højt humør i GOG lejren. Spillere og trænere kunne se tilbage på en fornem indsats i Den Runde Hal i Herning.

Hallen blev i sin tid bygget til at køre seksdagesløb i. Modsat alle andre steder, så sidder sponsorerne ved borde tæt på banen. Før kampene er der spisning og undervejs i kampene, kan man se sponsorerne med et glas vin, en øl eller en kop kaffe, medens der bliver set håndbold.

Kun 425 tilskuere overværede kampen.

Tilfredshed og glæde
- Det var dejligt at stå over for et normalt forsvar. Der blev plads til, at jeg kunne skyde og så synes jeg også, at vi i forsvaret spiller en stor kamp sagde Akutaaneq Kreutzmann efter kampen til Sermitsiaq.AG

Cheftræner Jakob Larsen var meget tilfreds med sit holds indsats og ikke mindst tilfreds med, at GOG nu igen blander sig i toppen.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan stillingen havde set ud, hvis vi ikke havde smidt point mod både Skanderborg og Mors-Thy filosoferede Jakob Larsen.