Champions League

Real Madrid smider gruppeførsteplads i slutminutterne

Real Madrid var tæt på gruppesejr, men Marco Reus udlignede for Dortmund til sidst og sikrede gruppesejren

Borussia Dortmunds Marco Reus scorede til sidst og sikrede gruppesejren

Real Madrid var få minutter fra at sætte det hele på plads på hjemmebane, men Borussia Dortmund snuppede til slut førstepladsen i gruppe F.

Med udligningen til 2-2 i 88. minut sørgede Marco Reus for, at tyskerne sluttede foran spanierne.

Borussia Dortmund endte på 14 point, mens Real Madrid følger efter på andenpladsen med 12 point.

De to hold havde på forhånd sikret videre avancement i turneringen og spillede om at vinde gruppen.

Borussia Dortmund kunne netop nøjes med uafgjort for at snuppe førstepladsen, mens Real Madrid skulle vinde for at snige sig foran tyskerne.

Dortmund lagde aggressivt ud og mødte også frem med en 8-4-sejr senest over Legia Warszawa, som tyskerne på imponerende vis sammenlagt har slået 14-4 i gruppespillet.

Real Madrid var dog også i hopla og Karim Benzema afsluttede efter ni minutter og var tæt på at score i et opgøret med stor intensitet og fart.

Efter 27 minutter havde Benzema mere held med sig, da et perfekt, fladt indlæg fra Daniel Carvajal sikkert blev afsluttet til 1-0-føring til Real.

Herefter led Dortmund i hjemmeholdets højre tempo. Unge Ousmane Dembele var dog tæt på i anden halvlegs indledning, men Real Madrid slog til igen og kom foran 2-0.

Et perfekt indlæg af James Rodriguez blev pandet i mål af Benzema med en flot hovedstødsscoring, mens Marc Bartra snorksov i Dortmund-forsvaret.

Med en halv time igen reducerede Pierre-Emerick Aubameyang til 1-2 efter en pasning fra Marcel Schmelzer.

Real Madrid kom til de største muligheder i slutfasen, men alligevel snød tyskerne Reals stjerner til sidst. En omstilling sendte Aubameyang afsted, og han fandt Reus, der sikkert afsluttede og udlignede til slutresultatet.

Med scoringen sikrede Dortmund sig ikke blot et point og førstepladsen i gruppen, men satte også rekord med 21 mål i gruppespillet.

Tredjepladsen og billetten til Europa League gik til Legia Warszawa, som besejrede portugisiske Sporting 1-0 .