Før kvalifikation

Rasmus Larsen i landskampsform

Med Rasmus Larsen på holdet vandt Otterup HK søndag eftermiddag en overraskende sejr i den danske 1. division

Glæde i Otterup lejren efter sejren med nummer 19 Rasmus Larsen
Rasmus Larsen med bolden forsøger at komme fri på stregen
Glæde i Otterup lejren efter sejren med nummer 19 Rasmus Larsen Kn. Flemming LarsenRasmus Larsen med bolden forsøger at komme fri på stregen Knud Fl. LarsenGlæde i Otterup lejren efter sejren med nummer 19 Rasmus Larsen Kn. Flemming LarsenRasmus Larsen med bolden forsøger at komme fri på stregen Knud Fl. LarsenGlæde i Otterup lejren efter sejren med nummer 19 Rasmus Larsen Kn. Flemming LarsenRasmus Larsen med bolden forsøger at komme fri på stregen Knud Fl. Larsen

Der var ikke mange, der havde levnet Otterup HK med en placering som nummer ni de store chancer mod rækkens nummer tre slutspilskandidaterne Team Sydhavsøerne, da de to hold tørnede sammen i Otterup Hallerne på Nordfyn.

I første halvleg var der heller ikke meget, der tydede på, at en overraskelse var på vej. Team Sydhavsøerne kom planmæssigt foran og bevarede føringen i hele 1. halvleg, som blev vundet 11-14.

Rasmus Larsen kom på banen, da der manglede syv minutter af 1. halvleg og fortsatte på banen i de første 20 minutter af 2. halvleg. Otterup HK, som er et medgangshold kunne pludselig det hele. Forsvaret med en velspillende Dennis Larsen i målet lukkede af og da samtidig Otterup spillerne begyndte at score mål, vendte kampen. Hjemmeholdet var ved 19-18 foran for første gang og udbyggede føringen og da Rasmus Larsen med 10 minutter igen blev skiftet ud, var stillingen 26-22. Kampen sluttede 31-26.

Læs "Ændringer i kvalifikationsturnering"

Formen er der
Rasmus Larsen var efter kampen meget tilfreds både med den overraskende sejr og ikke mindst med sin egen indsats.

- Jeg er glad for, at min form er, som den er her en uge før, at vi rejser til Mexico for at spille kvalifikation til De panamerikanske Mesterskaber. Det er jo derfor, at jeg træner og kvalifikationen har hele tiden været mit store mål sagde Ramus Larsen blandt andet til Sermitsiaq.AG efter kampen og fortsatte:

- Det bliver spændende at komme til Mexico City og spille under helt anderledes forhold, hvor ikke mindst den relativ tynde luft (Mexico City ligger i 2200 meters højde red.) vil blive en udfordring.

Rasmus Larsen har indtil nu spillet 101 landskampe, hvilket er samtlige landskampe siden Grønland blev optaget i den internationale håndboldverden. Rasmus Larsen debuterede i oktober 1997 og har i alt scoret 224 mål for Grønland.