Se billeder: Lørdagens håndbold kampe i Inussivik

GHF Talentholdet kvalificerede sig til Faxe Kondi Cup finalen

Faxe Kondi Cup
GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS

I lørdagens kampe stod GSS motionister overfor byholdet. Det blev til en sejr på 19-24 til GSS motionister efter
at havet ført 11-14 ved halvleg. NuK II har vundet alle deres kampe i B-rækken, så de møder søndag nummer
tre fra A-rækken NuK I.

I A-rækken skulle vi finde dette års modstander til GSS i finalen, som stod imellem GHF talenthold og NuK.
Begge hold fulgtes tæt. Begge hold vidste de havde en chance, og i perioder lignede det mest skakspil
end håndbold da taktik præget store dele af kampen.

Det betød blandt andet at der ikke blev scoret
særlig mange mål i første halvleg hvor talentholdet efter at havet været bagud 7-5 kunne gå til pauseføring
7-9.

Talentholdet's træner Ivalu Kleist havde valgt at man skulle dække op for landsholdsspilleren Christina V. Lange,
der alligevel scorede 7 mål i kampen. Det var heller ikke nok for NuK - da det var altså GHF talentholdet til
aller sidst slog sejren fast og kvalificerede sig til finalen i dette års Faxe Kondi Cup 2017 med 21-13.