dansk håndbold

Se billeder: GOG i endnu et drama

I en hård og intens fight med tre røde kort spillede GOG lørdag eftermiddag uafgjort i Aarhus

Minik Dahl Høegh på vej med endnu et mål
Akutaaneq Kreutzmann springer højt over Århus Håndbolds forsvar
De medrejsende GOG-fans fik det ene point med hjem
Akutaaneq Kreutzmann har fans i alle aldre
Jakob Larsen som altid med interviews efter kampen
De medrejsende GOG-fans fik det ene point med hjem Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann har fans i alle aldre Knud Fl. LarsenJakob Larsen som altid med interviews efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu et mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann springer højt over Århus Håndbolds forsvar Knud Fl. LarsenDe medrejsende GOG-fans fik det ene point med hjem Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann har fans i alle aldre Knud Fl. LarsenJakob Larsen som altid med interviews efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu et mål Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann springer højt over Århus Håndbolds forsvar Knud Fl. LarsenDe medrejsende GOG-fans fik det ene point med hjem Knud Fl. Larsen

Grundspillet i den danske herrehåndboldliga er gået ind i den sidste og afgørende fase. Efter weekendens kampe mangler alle hold tre kampe. De otte bedste i grundspillet går videre til slutspillet. Et slutspil, som for mange af klubberne, har været et af sæsonens helt store mål.

Inden kampen lørdag eftermiddag i den imponerende NRGI Arena i Aarhus var GOG nummer syv - et enkelt point foran Århus Håndbold. Med dagens uafgjorte resultat holder GOG fast i syvendepladsen.

Forfølgerne Ribe-Esbjerg HH og Århus Håndbold har kun et enkelt point mindre og SønderjyskE to, så alt kan ske.

Vigtige point på spil
Fra første fløjt var det klart for de godt 2200 tilskuere lørdag eftermiddag i Aarhus, at der stod meget på spil for begge mandskaber. Der blev tacklet igennem. Der var fornemme afslutninger. Der var lækre afleveringer til både streg og fløje.

Undervejs mange boldtab og ikke mindst flotte redninger af målmændene. Århus Håndbold blev i første halvleg tilkendt fem straffekast. De tre snuppede GOGs målmand. Især GOGs Søren Haagen stod en flot kamp.

Tre røde kort
Og så til de røde kort: I midten af 1. halvleg Århus Håndbolds Rune Ohm og de afsluttende sekunder Aarhus’ Henrik Hansen for at tackle Minik Dahl Høegh ureglementeret. En nødbremse!

Minik Dahl Høegh fik også rødt. Dommerne mente, at han slog Henrik Hansen. Videooptagelserne viste dog, at det ikke var tilfældet. Så efter Sermitsiaq.AGs oplysninger slipper Minik Dahl Høegh for karantæne. Og selv om slaget var hårdt, ser det også ud til, at Minik Dahl Høegh slipper for en skadespause.

En utrolig lige affære
5-5, 8-8 og ved halvleg 12-12. 17-17, 20-20, 22-22 og endelig med godt tre minutter tilbage GOG foran med to 22-24.

Århus Håndbold får udlignet 24-24, og da der ikke bliver scoret i de sidste to minutter slutter kampen 24-24 efter tumulterne med de to røde kort i de sidste sekunder.

I kampprogrammet kaldte Århus Håndbolds cheftræner, Erik Veje Rasmussen, kampen for en finalekamp i grundspillet, og med det uafgjorte resultat fortsætter det intense drama om slutspilspladserne.

Spændingen fortsætter
GOG-træner Jakob Larsen var efter kampen ikke i tvivl og udtrykte det sådan her til Sermitsiaq.AG:

- Dramaet fortsætter, og det hele er jo nu bare sat på pause til næste runde, hvor vi hjemme skal ud i en vanskelig kamp mod KIF Kolding København.

Minik Dahl Høegh scorede seks mål og Akutaaneq Kreutzmann to.