håndbold

Se billeder: GOG tabte i håndbolddrama

Et enkelt mål gjorde forskellen da Sønderjyske og GOG lørdag eftermiddag mødtes i Sønderborg

GOG, Sønderjyske, Andreas Petersen
Minik Dahl Høegh i aktion
Akutaaneq Kreutzmann afslutter
Sønderjyskes målmand Andreas Petersen havde mange redninger og så den sidste og afgørende.
Jakob Larsen var ikke helt tilfreds med dommernes kendelse
Minik Dahl Høegh udligner til 34-34
Sønderjyskes målmand Andreas Petersen havde mange redninger og så den sidste og afgørende. Knud Fl. LarsenJakob Larsen var ikke helt tilfreds med dommernes kendelse Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh udligner til 34-34 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann afslutter Knud Fl. LarsenSønderjyskes målmand Andreas Petersen havde mange redninger og så den sidste og afgørende. Knud Fl. LarsenJakob Larsen var ikke helt tilfreds med dommernes kendelse Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh udligner til 34-34 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann afslutter Knud Fl. LarsenSønderjyskes målmand Andreas Petersen havde mange redninger og så den sidste og afgørende. Knud Fl. Larsen

Uheldigvis for GOG var det Sønderjyske, der trak det længste strå, da de to klubber mødtes lørdag i en næsten fyldt Skansen Arena i Sønderborg.

35-34 viste måltavlen, da kampens to dommere fløjtede kampen af efter de to gange 30 minutter.

De næsten 2200 tilskuere var vidner til en fantastisk håndboldkamp med al det drama, som man som håndboldtilskuer drømmer om. Sønderjyskes hjemmebanepublikum er ikke uden grund blev kaldt Danmarks bedste håndboldpublikum. Der kan være 2300 tilskuere i Skansen Arena, og der er næsten fuldt hus hver gang. De mange tilskuere lægger et ufatteligt tryk på modstanderne og Sønderjyske er meget svære at slå i Skansen Arena, hvilket også GOG måtte sande efter 60 meget medrivende minutter.

Jakob Larsens mandskab kom på arbejde fra første sekund. Angrebene bølgede frem og tilbage.

Allerede efter tre minutter var der scoret seks mål 3-3. Og det hurtige tempo fortsatte. I det meste af 1. halvleg med Søndersyske i front. Pludselig var GOG bagud 13-7 og for anden gang måtte Jakob Larsen smide timeoutkortet. GOG prøvede mange forskellige opstillinger for igen at komme ind i kampen. Det lykkedes nogenlunde, så ved pausen var fynboerne kun bagud med tre 20-17. Det så ikke længere helt håbløst ud.

2. halvleg
GOG’erne startede som lyn og torden. Minik Dahl Høegh fik gang i scoringen og var sammen med GOGs helt store profil med 11 scoringer Niclas Kirkeløkke en ivrig trussel for hjemmeholdet, som dog i målmand Andreas Petersen havde en meget velspillende sidste skanse. 21-21, 22-22 og pludselig var GOG i front 24-22 og 26-24. Det så rigtig lovende ud. Det blev 31-31. Minik Dahl Høegh udlignede til 33-33 med fire minutter igen og en gyserafslutning var på vej. For GOG var det lige ved og næsten. Det blev 34-34 og endelig 35-34 til hjemmeholdet.

Med 22 sekunder tilbage af kampen tog Jakob Larsen endnu en timeout. Spillet blev genoptaget.

Med fire sekunder igen afslutter Minik Dahl Høegh, men må se sit skud reddet af Andreas Petersen i Sønderjyske målet.

Vi kunne have vundet
- Det er ingen skam at tabe til Sønderjyske i Skansen Arena. Det er et rigtig godt hold og opbakningen, som vi jo kender hjemme fra GOG Arena, gør dem næsten flyvende sagde Jakob Larsen umiddelbart efter kampen til Sermitsiq.AG og fortsatte:

- De har til sidst et mentalt overskud, som gør, at det er dem, der vinder og ikke os. Vi havde mulighederne. Vi førte flere gange i slutningen af 2. halvleg med to mål og kunne måske med lidt mere held havde lukket kampen i stedet kommer Sønderjyske foran og så er det os, der halser bagefter.

Sønderjyske har vundet de seneste 10 kampe i Skansen Arena.

Minik Dahl Høegh scorede fem mål og Akutaaneq Kreutzmann et enkelt.