Billeder: Sådan sluttede Qaanaaq Mini Marathon

Første udgave af Qaanaaq Mini Marathon sluttede med hygge og bål. Se resultater og billeder

Kaaleeraq Qujaukitsoq vandt 10 kilometer løbet hos herrer
Damernes vindere i 10 kilometer
Herrernes vindere i byen rundt
Der var hygge omkring bålet med guitar og sang
Folk blev ved med at komme med brænde til bålet og forlængede dermed hyggen omkring bålet
Pigernes vindere i byen rundt Leiff JosefsenDamernes vindere i 10 kilometer Rosa FleischerHerrernes vindere i byen rundt Rosa FleischerDer var hygge omkring bålet med guitar og sang Rosa FleischerFolk blev ved med at komme med brænde til bålet og forlængede dermed hyggen omkring bålet Rosa FleischerDe to hurtigste hos herrer i halvmaraton Rosa FleischerDe to hurtigste hos kvinder i halv maraton Rosa FleischerKaaleeraq Qujaukitsoq vandt 10 kilometer løbet hos herrer Rosa FleischerDrengenes vindere i byen rundt Rosa FleischerPigernes vindere i byen rundt Leiff JosefsenDamernes vindere i 10 kilometer Rosa FleischerHerrernes vindere i byen rundt Rosa FleischerDer var hygge omkring bålet med guitar og sang Rosa FleischerFolk blev ved med at komme med brænde til bålet og forlængede dermed hyggen omkring bålet Rosa FleischerDe to hurtigste hos herrer i halvmaraton Rosa FleischerDe to hurtigste hos kvinder i halv maraton Rosa FleischerKaaleeraq Qujaukitsoq vandt 10 kilometer løbet hos herrer Rosa FleischerDrengenes vindere i byen rundt Rosa FleischerPigernes vindere i byen rundt Leiff Josefsen

Angutdluk Duneq blev vinder af halvmaraton, da Qaanaaq Mini Marathon blev afviklet lørdag, mens damernes vinder blev Julie Bundgaard, der var blot to minutter langsommere end herrernes vinder.

Der var 66 deltagere i Qaanaaq Mini Marathon, der blev arrangeret af forebyggelsesafdelingen i Qaasuitsup Kommunias filial i Qaanaaq i samarbejde med politiet.

Der var flere ruter, hvor deltagerne i halvmaraton løb på en rute mellem byen og lufthavnen, der ligger et stykke fra selve byen. Børnenes løb blev en rundtur i selve byen.

Resultater

Herrernes vinder i halvmarathon blev Angutdluk Duneq, der løb i tiden 1 time og 47 minutter foran Kalaaq Hansen, der løb i tiden 1 time 51 minutter.

Julie Bundgaard vandt halvmarathon hos kvinder, da hun løb i tiden 1 time og 49 minutter og var dermed kun to minutter langsommere end herrernes vinder. Puto Kivioq kom ind på anden pladsen hos damer og havde løbet i 2 timer og 26 minutter.

Dagen blev afsluttet med bål, hvor folk kom med brænde. Der var også flere, der havde taget guitar med og aften blev afsluttet med tik.