dansk håndbold

GOG klar til Final Four-stævne

Med Minik Dahl Høegh i en af hovedrollerne vandt GOG onsdag aften en overbevisende sejr over Team Tvis Holstebro

Minik Dahl Høegh i et arkivbillede sammen med GOG-træner Jakob Larsen

Onsdag aften slog GOG til igen.

I kvartfinalen i landspokalturneringen var det Klaus Bruun Jørgensens tropper fra Team Tvis Holstebro, der i GOG Arena foran 1200 tilskuere og i direkte TV mødte deres overmænd. 35-29 viste måltavlen, da dommere efter de to gange 30 minutter fløjtede kampen af.

Fra første sekund var kampens store betydning meget synlig. Begge mandskaber gik på banen for at vinde og komme mellem de sidste fire klubber, der i begyndelsen af marts 2014 i Final Four-stævnet i Aarhus skal kæmpe om at blive dansk pokalmester.

Vanen tro kom GOG fint fra start. Førte 7-3 og 14-9 inden pausestillingen 16-12. I begyndelsen af 2. halvleg kom Team Tvis Holstebro tættere og tættere på og var på et tidspunkt kun bagefter med to mål 17-15, men så fandt GOGs målmand Kevin Møller de helt store redninger frem og tog i en periode 'alt', blandt andet tre straffekast.

Sådan som Kevin Møller spiller for tiden, er der ikke langt til landsholdet.

Minik Dahl Høegh: Fortjent sejr
Minik Dahl Høegh spillede en fin kamp. Scorede fire mål og spillede gentagne gange medspillerne helt fri på stregen. Minik Dahl Høegh var selvfølgelig både glad og stolt efter den flotte sejr. Sermitsiaq.AG talte med Minik Dahl Høegh efter kampen.

- Jeg synes, at det var en meget fortjent sejr. Team Tvis Holstebro var favoritter. Det er et meget erfarent mandskab, som har spillet mange tætte kampe på det her niveau. For os er det stadigvæk nyt. Vi lod os ikke påvirke af kampens betydning og spillede det spil, som vi er gode til. Vi spiller også i en fantastisk kulisse, hvor tilskuerne bærer os frem. Personligt synes jeg, at jeg bliver bedre og bedre, og jeg er utrolig tilfreds med den tillid, som vores træner Jakob Larsen viser mig og glæder mig utrolig meget til fortsættelsen. Jeg er helt sikker på, at vi kamp for kamp får bygget mere og mere på vores spil.

Deltagelsen i Final Four-stævnet betyder økonomisk meget. I GOG regner man med at tjene et beløb på godt 200.000 kroner. GOG er det første hold, der har kvalificeret sig. De sidste kvartfinaler spilles torsdag aften, hvorefter fire klubber er klar til at indtage Aarhus den 8. marts.