håndbold

Målrige GM-kampe i Ilulissat

De forsvarende mestre for både herrer og kvinder, GSS fra Nuuk, viser ingen svaghedstegn ved grønlandsmesterskaberne i håndbold

GSS vandt over Nagtoralik i den sene kamp ved grønlandsmesterskaberne i håndbold
På billedet ses kampen mellem Nagdlunguak' med grønne trøjer og GSS i de gule trøjer
GSS vandt over Nagtoralik i den sene kamp ved grønlandsmesterskaberne i håndbold Bendt B. KristiansenPå billedet ses kampen mellem Nagdlunguak' med grønne trøjer og GSS i de gule trøjer Bendt B. KristiansenGSS vandt over Nagtoralik i den sene kamp ved grønlandsmesterskaberne i håndbold Bendt B. KristiansenPå billedet ses kampen mellem Nagdlunguak' med grønne trøjer og GSS i de gule trøjer Bendt B. KristiansenGSS vandt over Nagtoralik i den sene kamp ved grønlandsmesterskaberne i håndbold Bendt B. KristiansenPå billedet ses kampen mellem Nagdlunguak' med grønne trøjer og GSS i de gule trøjer Bendt B. Kristiansen

Syv kampe blev spillet søndag ved grønlandsmesterskaberne i håndbold, der spilles i Ilulissat i disse dage.

I herrernes pulje 1 spillede de forsvarende mestre, GSS fra Nuuk, to gange søndag. I deres første kamp vandt holdet over SAK fra Sisimiut med 34-19.

I deres anden kamp på dagen vandt de gule-blusede hold over Nagtoralik fra Paamiut med 47-12, hvor Nagtoralik´s Ilannguaq Hegelund blev smidt ud efter 3 gange 2 minutters udvisning.

Se billeder: Tæt opgør mellem NÛK og N-48 ved GM

Norsaq HC fløj videre
Nagtoralik spillede også to gange søndag. Holdet tabte også kampen mod Norsaq HC fra Aasiaat med 25-41.

I den anden pulje spillede NÛK over N-85 hos herrerne. Efter en tæt første halvleg, vandt Nuuk-holdet med 35-30.

Store målforskelle
Kvinderne spiller alle-mod-alle i årets GM. I søndagens første kvinde kamp vandt NÛK over Kagsassuk fra Maniitsoq med 36-13.

Forsvarende mestre, GSS, viste skræmmende styrke, da holdet vandt med 34 målsforskel, 49-12, over hjemmeholdet Nagdlunguak'.