På vej mod slutspillet

Efter en indtil nu noget miserabel sæson er GOG i sidste øjeblik på vej mod en slutsspilspladsi håndboldligaen.

I onsdagens sene kamp i Gudme Hallerne gik det ud over Nordsjælland, som måtte rejse hjem med et nederlag på 24 - 32. GOG er nu kun et enkelt point fra den 8. plads, som giver ret til en slutspilsplads og nr. 8 er netop Nordsjælland.

Der var aldrig rigtig spænding om kampens udfald. GOG var i begyndelsen af kampen foran med 4 - 1 og 11 - 6 og ved pausen 16 - 10. Føringen blev i anden halvleg udbygget til 8 mål. Kampen igennem spillede GOG stærkt i forsvaret. Ikke mindst den tidligere landsholdsspiller Peter Henriksen brillerede med mange flotte redninger.

- Vi fik vist, at det er os, der skal i slutspillet" sagde Jakob Larsen efter kampen og fortsatte:"Nordsjælland som har ligget foran os i tabellen i hele sæsonen blev ramt af gummiarm, da det virkelig gjaldt. Ikke mindst var vores større rutine meget afgørende".

1028 tilskuere så Jakob Larsen spille endnu en flot kamp med 4 mål på 4 forsøg. GOGs topscorer var som så ofte før Frederik Petersen med 8 mål.

Kampen mod Nordsjælland lover godt for GOGs kommende kampe og drømmen om en slutspilsplads lever fortsat.