GM i Qeqertarsuaq

Se onsdagens fodbolds-resultater i herrenes GM i Qeqertarsuaq.

Torsdag bliver der ingen GM-kampe i Qeqertarsuaq, fordi spillerne holder fridag. Foto: Saalamiit Møller Lorentzen.

ATA (Tasiilaq) – N-48 (Ilulissat) 0-9 (0-5) (pulje 1)

ATA valgte en særdeles risikabel off-side taktik fra kampens start, hvor holdet i dobbelt forstand kom i ”modvind”, for et tændt N-48 hold straffede den valgte taktik med at score hele 5 gange i 1. halvleg.

N-48 valgte i 2. halvleg, hvor de havde vinden imod sig at trække sig tilbage på banen for herved at holde ATA fra at score og supplere med mulige kontraangreb, dette lykkedes til fulde i de sidste 5 minutter af kampen, hvor holdet øgede til slutresultatet 9-0.

E-54 (Nanortalik) – G-44 (Qeqertarsuaq 0-4 (0-1) (pulje 1)

Da kampen startede var E-54, klar over at de uanset kampens resultat havde kvalificeret sig til semifinalerne, da G-44 derimod skulle have mindst 1 point for at kvalificere sig til semifinalerne, var de også fuld forståelig pågående og toneangivende gennem hele kampen, som de fuldt fortjent vandt 4-0 efter en føring på 1-0 ved pausen.

Stillingen: (pulje 1)

G-44 3 kampe 7 point 9-1 i målscore

E-54 3 kampe 4 point 4-6 i målscore

N-48 3 kampe 4 point 10-3 i målscore

ATA 3 kampe 1 point 2-15 i målscore

NUK (Nuuk) – SAK (Sisimiut) 2-2 (1-0) (pulje 2)

NUK virkede i tirsdagens kamp mod KB-84 noget ”slidte” på banen, men de havde åbenbart fundet nogle ”reserve” frem, for de formåede med et imponerende fight suppleret med fornuftig spil, hvor de søger at anvende holdets/spillerne evne med omtanke, på denne måde formåede de indenfor de første 60 min. At komme foran 2-0.

Men i løbet 3 min. Midt i 2. halvleg fik SAK via lidt ”tilfældige” kontra-muligheder reduceret og udlignet til 2-2 og nu var det pludselig SAK kom var ovenpå, da de kunne klare sig med uafgjort for at sikre sig en plads i semifinalerne.

Malamuk (Uummannaq) – KB-84 (Kangaatsiaq) 1-0 (1-0) (pulje 2)

Meget lige 1. halvleg, hvor KB-84 var tæt på at bringe sig i spidsen med et skud på overliggeren, kort efter bragte Joorsi Skade FC Malamuk foran 1-0 på straffespark.

Spillet blev i 2. halvleg som ofte et noget rodet affære, kampens store betydning taget i betragtning, men Malamuk formåede at holde den spinkle 1-0 føring, men KB-84 var tæt bl.a. med to afslutninger på overliggeren indenfor de sidste 15 min. FC Malamuk er hermed som det sidste hold klar til årets semifinaler.

Stillingen: (pulje 2)

Malamuk 3 kampe 6 point 3-2 i målscore

SAK 3 kampe 4 point 5-4 i målscore

NUK 3 kampe 4 point 4-4 i målscore

KB-84 3 kampe 3 point 3-5 i målscore