Ny anerkendelse til Minik Dahl Høegh

Den grønlandske håndboldspiller er på Rundens Hold

Minik Dahl Høegh er aldrig bange for at vise de store følelser

I lørdags blev Minik Dahl Høegh ved det store Maligassiuisut Show i Kulturhuset Katuaq hædret med den fornemme pris for årets elitepræstation.

Ved De Panamerikanske Mesterskaber i Argentina i juni blev Minik Dahl Høegh kåret som den bedste spiller.

Efter 12. spillerunde i Håndboldligaen er landsholdsspilleren fra Århus Håndbold på ny blevet anerkendt for en flot præstation. For første gang i denne sæson er Minik Dahl Høeg kommet på Rundens Hold.

Se billeder: Hæder til sportsfolk og ildsjæle

Rundens Hold
Efter hver spillerunde sætter Divisionsforeningen Rundens Hold. Det er den mest værdifulde spiller på hver plads, som på baggrund af indberetninger fra de forskellige spillesteder bliver udpeget.

Alle de forskellige ting, som den enkelte spiller foretager sig i løbet af kampen bliver tastet ind og ud fra disse mange indberetninger, bliver Rundens Hold sat. Altså ren statistik.

Minik Dahl Høegh er på rundens hold som venstre back og har fået følgeskab af klubkammeraten venstrefløjen Sigvaldi Gudjonsson efter store præstationer i Århus Håndbolds sejr over Mors-Thy Håndbold.

Århus Håndbold spillede tirsdag aften uafgjort
Kampene i Håndboldligaen kommer i disse uger som perler på en snor. 29-29 sluttede den spændende kamp mod Skjern Håndbold. En kamp som Århus Håndbold i lange perioder havde ført blandt andet 17-15 ved halvleg. Minik Dahl Høegh tegnede sig for tre mål.

- Det var en rigtig spændende kamp med en meget tæt afslutning. Resultatet kunne havde gået begge veje. Jeg synes måske, at vi til sidst skulle havde haft et straffekast i stedet for det tremeterkast, som dommerne dømmer.

- Jeg var selv ikke helt så skarp, som i den sidste kamp og brugte for mange forsøg til mine tre mål sagde Minik Dahl Høegh til Sermitsiaq.AG.