Fodbold-GM

Her er alle hold til herrernes fodbold-GM

Samtlige otte hold til slutrunden i herrernes fodbold-GM er klar. Se resultater og billeder fra Maniitsoq

IT-79 jubler efter at have fået bolden i nettet i kampen mod fredag aften Kâgssagssuk
Der blev kæmpet hårdt foran målet i kampen mellem IT-79 og Kâgssagssuk
IT-79 jubler efter at have fået bolden i nettet i kampen mod Kâgssagssuk fredag aften KâgssagssukDer blev kæmpet hårdt foran målet i kampen mellem IT-79 og Kâgssagssuk KâgssagssukIT-79 jubler efter at have fået bolden i nettet i kampen mod Kâgssagssuk fredag aften KâgssagssukDer blev kæmpet hårdt foran målet i kampen mellem IT-79 og Kâgssagssuk KâgssagssukIT-79 jubler efter at have fået bolden i nettet i kampen mod Kâgssagssuk fredag aften KâgssagssukDer blev kæmpet hårdt foran målet i kampen mellem IT-79 og Kâgssagssuk Kâgssagssuk

IT-79 fra Nuuk og Kâgssagssuk fra Maniitsoq spillede en meget spændende kamp i Maniitsoq fredag aften. IT-79 vandt med 1-0 i en kamp, hvor et uafgjort resultat ville have sendt Kâgssagssuk til slutrunden.

Læs: B-67 er klar til GM Nuuk

Der blev kæmpet hårdt fra begge hold og første halvleg i kampen mellem IT-79 og Kâgssagssuk sluttede uden mål. Men det lykkedes for IT-79 at score kampens eneste mål i anden halvleg.

Dermed er følgende klar til slutrunden i Nuuk, der starter den 4. august: FC Malamuk Uummannaq, Nagdlúnguak Ilulissat, G-44 Qeqertarsuaq, IT-79 Nuuk, B-67 Nuuk, NÛK Nuuk, Eqaluk 54 Tasiusaq og TM-62 Kulusuk.