Island Games

Grønland videre til finalen efter drama

Efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence vandt Grønland semifinalen i fodbold

Vi er i finalen!

Det grønlandske herrelandshold i fodbold er klar til at spille finalen ved Island Games efter sejren over Menorca i semifinalen.

Holdet er videre efter en dramatisk straffesparkskonkurrence. Straffesparkskonkurrencen blev vundet med 3-1.

Menorca bragte sig foran første halvleg 1-0, mens Grønland udlignede med 1-1 i anden halvleg efter selvmål.

I den forlængede spilletid havde Grønland flere chancer for at score, men blev ikke udnyttet. Ingen af holdene scorede i den forlængede spilletid.

I straffesparkskonkurrencen brændte Grønland ellers to straffespark, men Menorca udnyttede kun et af deres forsøg.

Johan Bidstrup scorede den sidste spark, dermed er holdet klar til at spille finalen.

Holdet møder Isle of Man i finalen, der vandt over Guernsey i semifinalen med 4-3. Kampen spilles i morgen, fredag.