dansk håndbold

GOG vandt fjerde sejr i træk

Jakob Larsens tropper er inde i en fin stime og har nu hentet otte point i de sidste fire kampe

For fjerde kamp i træk kunne GOG-spillerne juble over en sejr

Lørdag eftermiddag gik det ud over Odder Håndbold. Nummer sidst i håndboldligaen måtte efter de to gange 30 minutter i Spektrum Odder sande, at GOG var en alt for stor mundfuld.

Fra første sekund satte fynboerne sig på kampen. Det ene angreb rullede afsted efter det andet og i målet var veterankeeperen Søren Haagen en meget sikker sidste skanse. 0-5 efter fem minutter. 1-9 efter små 10 minutter.

Derefter skulle meget gå galt, hvis ikke GOG skulle have sejren med hjem og yderligere to point til regnskabet. GOG-spillerne var teknisk bedre og fysisk meget stærkere end modstanderne. 1. halvleg endte 13-25. GOG holdt fast i både det flotte spil og i koncentrationen i 2. halvleg og endte med at vinde en knusende sejr på hele 19-41.

Billeder: Afgørende grønlandske mål i håndbolddrama

Mange store præstationer
Træner Jakob Larsen var meget tilfreds efter sit holds flotte præstation. Til Sermitsiaq.AG siger Jakob Larsen blandt andet:

- Hele holdet fortjener stor ros. Vi lykkedes med det hele. Forsvaret står perfekt. Det etablerede angrebsspil kører, som det skal og så er der de mange redninger i målet, som er så nødvendige, hvis vi skal vinde. Vi vinder med 22 overskydende mål og det er sjældent på det her niveau. Vi kan nu med god samvittighed holde fri søndag og så på mandag begynde forberedelserne frem mod onsdagens meget vigtige kamp hjemme i Gudme mod SønderjyskE.

Akutaaneq Kreutzmann tror på sejr over SøndersjyskE. Til Sermitsaq.AG siger Akutaaneq Kreutzmann:

- Vi har en rigtig fin mulighed for gevinst. Vi har spillet godt i de sidste seks kampe og vores sammenspil bliver bedre og bedre.

GOG tabte 35-34 til SønderjyskE i september efter en meget medrivende kamp i Sønderborg.

Læs: Minik på ugens hold igen

Hele holdet kom i spil
For ikke at tære unødigt på de spillere, der normalt spiller meget, kom hele GOG-holdet i spil lørdag eftermiddag i Odder Spektrum. Blandt andet blev både Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann sparet i flere perioder. Minik Dahl Høegh scorede fire mål heraf tre på straffekast og Akutaaneq Kreutzman tre.

GOGs bedste spiller var Lars Hald. Forsvarsmæssigt med en meget stor præstation og i den anden ende hele syv scoringer fra stregen.