se video

Futsal-landsholdet vandt sidste testkamp

Det blev 3-2-sejr for de grønlandske spillere, der slog Københavns futsal/DAI's futsal kredshold før Nordic Cup

Mandag spillede det grønlandske herrelandshold i futsal deres sidste testkamp før Nordic Cup, der skal spilles i Sverige.

Kampen blev spillet i Valby Hallen i København, og modstanderen var Københavns futsal/DAI's futsal kredshold.

Kampen var tempofyldt, og de grønlandske spillere havde bolden mest. Da første halvleg sluttede, førte landsholdet med 2-0.

Læs: Futsal-landsholdet deltager i stor nordisk turnering

Spændende afslutning
I anden halvleg var der flere chancer til Grønland, men så scorede Københavns futsal/DAI's futsal kredshold til 2-1. I slutningen af kampen scorede Grønland igen efter godt spil til 3-1. Men sidst i kampen blev kampen spændende, da modstanderne scorede til 3-2.

Landsholdet blev presset til helt til bund i slutningen af kampen, men holdet klarede skærene og vandt kampen.

Læs: René Olsen: Talentmassen i Grønlands futsal er stor

Klar til turneringen
Efter slutfløjtet var landtræner Tekle Ghebrelul tilfreds med spillernes indsats.

- Spillerne viste masser af vilje, og vi er klar til turneringen i Sverige, siger han til Sermitsiaq.AG.

Tekle Ghebrelul er fortrøstningsfuld før futsal-turnerigen, Nordic Cup.

- Spillerne er i topform. De har trænet ufatteligt meget, har aldrig været bedre i form, og aldrig har været bedre spillemæssigt.

Møder stærke hold
- Vores succeskriterie under turnerigen er at hente point mod Norge og Danmark. Spillerne fra Finland og Sverige er meget stærke, men vi vil kæmpe til det sidste, lyder det fra landstræner Tekle Ghebrelul.

Det er tredje gang, at futsal-turneringen Nordic Cup skal spilles, og det er Grønlands første deltagelse ved turneringen. Kampene skal afvikles i Skövde og Jönkoping i Sverige.