Fodbold-GM

Fodbold-GM: IT-79 fra Nuuk kom godt fra start

Kvalifikationsrunden til herrernes GM i fodbold er skudt i gang i Maniitsoq. Se resultater og billeder

i røde trøjer i kampen mod B-67 Kâgssagssuk
kan med en sejr over S-68 bevare chancen for at komme videre til slutrunden Kâgssagssuk
Kâgssagssuk i røde trøjer i kampen mod B-67 KâgssagssukKâgssagssuk kan med en sejr over S-68 bevare chancen for at komme videre til slutrunden KâgssagssukKâgssagssuk i røde trøjer i kampen mod B-67 KâgssagssukKâgssagssuk kan med en sejr over S-68 bevare chancen for at komme videre til slutrunden KâgssagssukKâgssagssuk i røde trøjer i kampen mod B-67 KâgssagssukKâgssagssuk kan med en sejr over S-68 bevare chancen for at komme videre til slutrunden Kâgssagssuk

Nuuk-holdene B-67 og IT-79 er kommet godt fra start ved kvalifikationsrunden til herrernes GM i fodbold. Begge hold vandt deres kampe onsdag, men Kâgssagssuk fra Maniitsoq kæmpede bravt i kampen med B-67.

Læs: Billeder: Eqaluk 54 klar til fodbold-GM

Fire hold deltager i kvalifikationsrunden i Maniitsoq. Det er S-68 fra Sisimiut, Kâgssagssuk fra Maniitsoq, IT-79 og B-67 fra Nuuk.

IT-79 vandt over S-68 fra Sisimiut med 7-1 i onsdagens første kamp og var foran med 4-0 i pausen.

Nuuk-opgør
B-67 spillede mod hjemmeholder Kâgssagssuk fra Maniitsoq. Kâgssagssuk overraskede alle, da de scorede til 1-0 efter blot 3 minutter efter kampens start. Men B-67 fik overtaget styringen af kampen og fik score to mål inden pausen. B-67 kom yderligere foran til 3-1, inden Kâgssagssuk fik scoret til 3-2 i slutningen af kampen.

Der venter spændende opgør torsdag, hvor Nuuk-holdene IT-79 og B-67 skal spille mod hinanden. Vinderen af den kamp kommer et stort skridt nærmere deltagelse i slutrunden.

Kâgssagssuk skal spille mod S-68 fra Sisimiut i den anden kamp. Kâgssagssuk kan bevare chancen til at komme videre til slutrunden, hvis de vinder over S-68, som de vandt sikkert over i den indledende kvalifikationsrunde i Sisimiut.

Kvalifikationsrunden i Maniitsoq slutter fredag, hvor IT-79 skal spille mod Kâgssagssuk, mens B-67 spiller mod S-68. Kampen mellem Kâgssagssuk og IT-79 fredag kan også få stor betydning for, hvilke hold der kommer videre til GM-slutrunden i Nuuk, der begynder den 4. august.