futsal

Børnenes futsal mesterskab afholdt: Alle klubber vandt

Nuummi Illorsuaq Timersortarfik og skolehaller dannede rammen om Polar Seafood Cup i futsal for børn og unge

Alle tre deltagende klubber B-67, GSS og N-48 vandt alle i Polar Seafood Cup 2018 i Nuuk. Hvor en masse børn og unge spillede om mesterskabet i futsal i weekenden. Det oplyser Finn Meinel fra B-67 bestyrelsen.

Nogle spillede i skolehaller
På grund af begrænset haltid blev U11 rækken spillet i skolehaller i løbet af ugen op til weekenden.

I U11 rækken deltog fem hold, tre fra B-67 og to fra GSS. B-67 vandt både guld og bronze, mens GSS vandt sølv. B-67 U9, der deltog i turneringen mod de ældre spillere fik en flot 4. plads.

Overraskende sejr
I U13 vandt GSS overraskende finalen mod favoritterne fra N-48, der faldt fuldstændig fra hinanden i finalen. N-48 havde nået finalen på trods af et nederlag til B-67 i puljekampene.

GSS havde nået finalen efter en semifinale mod B-67, hvor B-67 dominerede fra start til slut med mange afslutninger på mål. På GSS eneste reelle angreb - en lang bold op - gik bolden mellem en forsvarer og målmanden, og gik ind i B-67s mål. GSS scorede således semifinalens eneste mål. GSS spillede koncentreret i U-13 finalen, og vandt fortjent finalen 3-0.

- Særligt Regin Thomsen fra GSS spillede flot. Regin Thomsen kom fortjent på årets hold sammen med sine holdkammerater Julius Ringsted og Asii Berthelsen, sammen med Johan Berglund fra N-48 og Romeo Blidorf fra B-67, skriver Finn Meinel.

Forventet sejr til N-48
Hos de ældre drenge var finalekampen tæt i lang tid, men kampen var skæmmet af hårdt spil, der medførte unødvendige skader. N-48 vandt som forventet finalen over B-67.

- N-48s spillere med Brian Bernhardtsen og Niklas Thustrup Johnsen i spidsen spillede overbevisende i hele turneringen, og styrede også finalen.

Bronzevindere blev GSS. På årets hold kom fortjent næsten kun N-48 spillere, nemlig Aputsiaq Jakobsen, Brian Bernhardtsen, Lamek Møller og Niklas Johansen. Rene Thomsen, B-67 kom også på årets hold.

B-67 piger ubesejret
U17 pigerækken blev vundet af B-67 der gik ubesejret igennem turneringen. B-67 viste fightervilje og spillede fokuseret under hele turneringen. Sølvvinder blev IT-79. Juliet Egede, B-67, blev valgt som årets fighter og Stine Kongspak Pedersen, B-67, blev årets spiller.