Gå til hovedindhold
Dansk

Det er længe siden, jeg har skrevet på min blog, da jeg har haft travlt med forskellige ting. Men har overskue til det nu!
 
Jeg har gået rundt og tænkt meget på livet, min søsters liv, mine forældres liv, min venindes liv og ikke mindst mit egen. Vi er givet et liv, et langt liv med endeløse muligheder og ikke mindst udfordringer. Vi tager vores eget beslutning om, hvilke veje er bedst til os, og dårlige valg giver os mere viden. Der er nogle, som vælger at arbejde for at sikre fremtiden for dem og deres kommende eller nuværende børn.

Jeg har aldrig set nogen, som arbejder så hårdt for dem selv og andre, udover de unge forældre, jeg kender. Jeg tager min hat af for dem og giver dem fuld respekt. På den anden side er jeg den modsatte. Altså, jeg har ingen børn, ingen samlever, og jeg kan arbejde hårdt, men ikke af samme grunde. Jeg arbejder hårdt for grunde som at hjælpe andre og sende et god budskab, og det er ingen problem, hvis jeg ikke får løn for det. Løn, jeg får, bruges til rejser og eventyr, der kommer. For eksempel skal jeg allerede afsted igen i slutningen af denne måned, dog kun i næsten én måned og destinationerne er København, Danmark og Bali-øen i Indonesien. Jeg skal holde debat sammen med andre fra arktiske lande om gay-rettigheder på Nordatlantens Brygge den 20. august. Det glæder jeg mig meget til! Jeg kender godt nok ikke historien om vores gaysamfundet i Grønland, men jeg ser frem til at lære om det.

Derefter tager jeg en tur til Bali, hvor jeg skal igen couchsurfe hos fremmede og på et tidspunkt møde en australsk ven, som har couchsurfet hos mig i Grønland. Vi vil rejse og udforske Bali. Jeg er rastløs. Mit hjerte banker mere og mere, når jeg tænker på det. Bali, smukke asiatiske sommerdage på Bali. Næsten 13.700 kilometer fra Nuuk. En pludselig lille dans på arbejdet eller et lille råb, mens jeg er ude at ryge, eller smiler rigtig stort på vej hjem. Aaarrrgh! Bali! Alene igen på en rejse og møde en ven, som jeg har mødt én gang.

Se det her er mit mål i livet. Udforske lande, kulturer og ting – det er udfordrende for mig. Min fremtid er min fremtid, og jeg har ingen bekymringer, så længe jeg har et tag over mit hoved og mad foran mig. Livet med meget begrænset penge kan være hårdt nogle gange, men ikke længere for mig. Jeg ved, jeg er sund og altid har gode muligheder foran mig. Restauranter, cafeture, bio eller noget, som kræver penge kan altid vente. Og jeg prøver at inspirere andre så meget, som jeg nu kan – ligesom folk har inspireret mig. Derfor er jeg utrolig glad for at kunne blive inspireret af mange forskellige folk, som er i mit liv, eller som jeg har mødt engang. For eksempel couchsurfer-folk inspirerer mig til at rejse mere, én som lever sundt og motionerer inspirerer mig til at tænke på min krop, mine veninder inspirerer mig til at være mere givende og kærlig.

Så, mine cariños, indtil næste gang, ciao!