GOG-håndboldspiller Minik Dahl Høegh spillede onsdag sin første håndboldkamp i over to måneder

Minik Dahl Høegh højt over Odders forsvarsløse forsvar
Akutaaneq Kreutzmann lægger an til skud
Minik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring
I alt blev det til 11 mål fra de grønlandske håndboldspillere under GOG mod Odder. Spillet endte med et klart sejr til GOG på 40 - 25
Minik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenI alt blev det til 11 mål fra de grønlandske håndboldspillere under GOG mod Odder. Spillet endte med et klart sejr til GOG på 40 - 25 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh højt over Odders forsvarsløse forsvar Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann lægger an til skud Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenI alt blev det til 11 mål fra de grønlandske håndboldspillere under GOG mod Odder. Spillet endte med et klart sejr til GOG på 40 - 25 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh højt over Odders forsvarsløse forsvar Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann lægger an til skud Knud Fl. Larsen

I hjemmekampen onsdag aften i GOG Arena mod Odder skulle GOG forsøge at komme videre efter det klare nederlag i sidste rundes kamp mod Ribe-Esbjerg. Selv om det i perioder af 1. halvleg så lidt svært ud for fynboerne, så lykkedes det. GOG vandt en overbevisende sejr på 40-25. Der var comeback til Minik Dahl Høegh, som indtil onsdag aften ikke havde spillet en håndboldkamp siden kampen mod Chile ved De Panamerikanske Mesterskaber i Uruguay i slutningen af juni.

De to landsholdsspillere Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh delte i store dele af kampen pladsen som venstre back. Akutaaneq Kreutzmann startede inde. Scorede tre af GOGs første fem mål. Efter godt 11 minutter af kampen kom Minik Dahl Høegh på banen for første gang efter sin lange skadespause og sikke en entre. Efter fem sekunder på banen en meget sikker scoring, hvor Odders målmand var chanceløs. I en meget lige 1. halvleg, som sluttede 15-14 til GOG var der i alt syv grønlandske mål.

I 2. halvleg scorede Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh to mål hver. I alt blev det til 11 grønlandske mål, Minik Dahl Høegh 6 mål, Akutaaneq Kreutzmann 5 mål og de kronede begge indsatsen med mange flotte indspil til stregen.

Som de mange mål fortæller, var det en meget seværdig kamp. Angrebene bølgede frem og tilbage. Der var mange flotte aktioner i begge ender af banen og mange fine redninger i målene. Oprykkerne fra Odder fulgte godt med så længe kræfterne slog til. De næsten 1200 tilskuere belønnede da også indsatsen med stående klapsalver de sidste minutter af kampen.

Minik Høegh meget tilfreds
- Det var dejligt og lige præcis hvad jeg trængte til, sagde en noget træt Minik Dahl Høegh til Sermitsiaq.AG umiddelbart efter kampen.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle spille så meget. Jeg har kun trænet med holdet i den sidste uge. Heldigvis kommer jeg rigtig fint ind i kampen, da jeg kommer på banen. Får scoret med det samme og så lykkedes det hele for mig, sagde Minik Dahl Høegh.

Jakob Larsen var også tilfreds
- Det var lige, hvad vi havde brug for efter nederlaget til Ribe-Esbjerg. Nu kan vi med nogenlunde ro i sindet begynde at forberede os til lørdagens vanskelige udekamp mod SønderjyskE, sagde Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG efter kampen.

Efter de tre første spillerunder ligger GOG nummer tre i håndboldligaen med fire point. Det samme som fem andre klubber. KIF København sidste års danske mestre er nummer et med fem point.