håndbold

Billeder: Afgørende grønlandske mål i håndbolddrama

I en medrivende og meget spændende kamp vandt GOG lørdag eftermiddag den tredje kamp på stribe

Jakob Larsen, GOG Time Out
Minik Dahl Høegh kæmper i forsvaret
Akutaaneq Kreutzmann med nummer 17 følger spændt boldens vej i mål
Jakob Larsen med en timeout. Kampen blev vist på TV2
Minik Dahl Høegh i aktion
Futsal-landsholdet var lørdag på plads i GOG Arena og fulgte den spændende kamp
Jakob Larsen med en timeout. Kampen blev vist på TV2 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenFutsal-landsholdet var lørdag på plads i GOG Arena og fulgte den spændende kamp Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh kæmper i forsvaret Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med nummer 17 følger spændt boldens vej i mål Knud Fl. LarsenJakob Larsen med en timeout. Kampen blev vist på TV2 Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenFutsal-landsholdet var lørdag på plads i GOG Arena og fulgte den spændende kamp Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh kæmper i forsvaret Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med nummer 17 følger spændt boldens vej i mål Knud Fl. LarsenJakob Larsen med en timeout. Kampen blev vist på TV2 Knud Fl. Larsen

Modstanderen var Ribe Esbjerg HH, som GOG i september i Esbjerg tabte overbevisende til. Fra kampens begyndelse så det ud til, at det var GOGs kamp. Forsvaret var på plads. Det var Søren Haagen i målet også. Bagspillerne med Minik Dahl Høegh i spidsen begyndte at komme ind i kampen. Med to scoringer signeret af Minik Dahl Høegh til 7-3 og 8-3, så det efter det første kvarter ud til, at GOG ville få revanche.

Pludselig ændrede kampen totalt karakter. Ribe Esbjerg HH fik gang i scoringen og GOG holdt op med at lave mål.

Usikkerheden bredte sig. To straffekast blev brændt på en meget velspillende Sebastian Frandsen i Ribe Esbjergs mål og så kunne gæsterne gå til pause med en 9-10 føring.

2. halvleg
12-13 reducerede Akutaaneq Kreutzmann til og så var GOG igen med. Gæsterne ville det anderledes. 12-15 blev det og GOGs træner Jakob Larsen tog en timeout. Skiftede målmand og omstrukturerede lidt på holdet. Det hjalp. Akutaaneq Kreutzmann meldte sig for alvor ind i kampen. Scorede til 15-16 og Minik Dahl Høegh til 16-17. Akutaaneq Kreutzmann til 17-17. Minik Dahl Høegh til 18-18. I de sidste minutter blev Ribe Esbjerg ramt af to udvisninger, og da Akutaaneq Kreutzmann fremtvang et straffekast, som Mark Strandgaard scorede på, kunne GOG spillerne og tilskuerne i GOG Arena juble over endnu en sejr og over endnu et medrivende drama i GOG Arena. Slutresultat 20-18. Minik Dahl Høegh blev noteret for fire mål og Akutaaneq Kreutzmann for tre. Futsal-landsholdet overværede kampen og fik topunderholdning.

Målmandsduellen
Duellen mellem de to holds målmænd er en hel historie for sig. 40-årige Søren Haagen for GOG noteret for 79 landskampe. I Ribe Esbjerg målet 20-årige Sebastian Frandsen, som er den kommende store stjerne i rækken af danske målmænd. Sebastian Frandsen blev født i 1994, det år hvor Søren Haagen debuterede på det danske landshold. Begge målmænd diskede op med et utal af flotte redninger. Sebastian Frandsen tog blandt andet tre straffekast. Og så blev de begge overstrålet af GOGs Frank Mikkelsen, som kom på banen i 2. halvleg og var et levende plankeværk med en redningsprocent på 70.